Zaferin 100. Yılını Coşkuyla Kutluyoruz

29 AĞUSTOS 2022 SAAT:11.00

Torbalılı hemşehrilerimiz, Kurtuluş Savaşı ve Türk tarihinin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 100. Yıldönümünün coşkusunu, Hüseyin Turan konseri ve kortej geçişinde yaşayacak. Programımızı bu yıl da Ayrancılar’da gerçekleştireceğiz. Bölge nüfusu 60 bini geçen Ayrancılar’da her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı konserle kutlayan belediyemiz bu yıl için de hazırlıklarını sürdürüyor.  Görkemli bir bayram kutlamasına hazırlanan Belediyemiz ilk olarak geniş katılımlı bir fener alayı düzenleyecek. Barış Manço Caddesi’nde başlayacak olan fener alayı Ayrancılar Meydanı’nda sona erecek.

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN DAVET

Saat 20.00’da Belediye Başkanımız Mithat Tekin’in de katılımıyla gerçekleşecek olan konserde Hüseyin Turan en sevilen şarkılarını Torbalılılar için seslendirecek. Belediye Başkanımız Mithat Tekin, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin önemine dikkat çekerek, Torbalılıları coşkuyu paylaşmaya davet etti. Başkanımız, “Tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan bu günde gelin hep beraber olalım. Tüm Torbalılıları önce fener alayına ve ardından gerçekleştireceğimiz konsere bekliyoruz. Tüm ulusumuzun şanlı bayramı şimdiden kutlu olsun” diye konuştu.