2020 bütçesi oy birliğiyle kabul edildi

17 EKİM 2019 SAAT:18.40

Belediyemizin Ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Komisyonlardan gelen raporların oylandığı mecliste Belediyemizin 2020 yılı bütçesi de belli oldu

Belediyemiz Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleşti. Komisyonlardan gelen raporların oylandığı mecliste Belediyemizin 2020 yılı bütçesi de belli oldu. Yeni bütçe 155 milyon lira olarak belirlenirken, yapılacak olan harcamalar da detaylı olarak listelendi. Mali bütçe, strateji planı ve Göllüce Mahallesi’ndeki bir alanın kamulaştırılması gibi maddeleri kapsayan tüm önergeler oy birliği ile kabul edildi. Öte yandan meclis toplantısında bir de geçtiğimiz aylarda yanan ormanlar için ortak metin okundu. Meclisteki grup başkanlarının yer aldığı komisyonca hazırlanan metinde yangına sebep olduğu anlaşılan terör örgütü PKK ve eylemi kınanarak, belediye meclisi olarak yapılan eylemler lanetlendi.