Torbalı’dan deprem bölgesine bir ekip daha

17 ŞUBAT 2023 SAAT:11.35

Belediyemiz, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yaraları sarmak için Hatay’a ikinci ekibi gönderdi. Ekibi Belediye Başkanımız Mithat Tekin’in Hatay’da olması sebebiyle Başkanvekilimiz İlker Yıldız yolcu etti.

Belediyemizden Hatay’a 2. Ekip

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında seferber olan Belediyemiz, yaraları sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Depremin hemen ardından Hatay’a 10 kişilik ekip gönderen Belediyemiz, bölgede yaptığı çalışmalarla binlerce depremzedeye dokundu. Enkaz arama kurtarma çalışmaları başta olmak üzere bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayan ekibimize bugün takviye ekip katıldı. Gönüllü ve eğitimli Belediye çalışanlarımızdan oluşan 2. ekibimiz dün akşam yola çıktı. Bugün bölgeye ulaşan ekibimizi mesai arkadaşları karşıladı.