Belediyemiz tarafından verilen beceri eğitimleri ilgi görüyor

19 TEMMUZ 2019 SAAT:16:09

Atatürk Mahallesinde bulunan Torbalı Sosyal Eğitim Merkezi (TOSEM)’nde, çocuklara yönelik açılan resim, satranç, kil ve drama gibi eğitimler verilmeye başlandı.

İlçenin belirli noktalarında açılan Torbalı Sosyal Eğitim Merkezleri (TOSEM) ile toplumun farklı kesimleri için çok amaçlı sosyal sorumluluk projelerini yürüten Belediyemiz, projeler ile takdir kazanıyor. Okulların tatil olması ile birlikte Belediyemizin, yaz tatilinde TOSEM merkezlerinde başlatmış olduğu eğitimler öğrencileri mutlu ediyor. Özellikle Atatürk Mahallesin bulunan TOSEM, çok sayıda hizmet veriyor. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü olmak üzere haftanın 3 günü farklı branşlarda eğitim veriliyor. Tatillerini hem öğrenerek hem de eğlenerek geçiren öğrenciler, satranç, kil, resim ve drama gibi eğitimler alıyor.