Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

06 MAYIS 2024 SAAT:10.20

Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanımız Övünç Demir’in başkanlığında gerçekleşti. Başkanlıktan ve komisyonlardan gelen maddelerin görüşüldüğü meclis toplantısında, Çiftçi Malları Koruma Meclisi’ne ve İlçe Murakabe Heyeti’ne asil ve yedek üyeler seçildi. Belediyemizin, Torbalı Ticaret Odası’nın ve Torbalı Ziraat Odası’nın meclis üyelerinin kullandığı oylar sonucunda Çiftçi Malları Koruma Meclisi’ni Özkan Burgaz’ın hazırladığı liste, İlçe Murakabe Heyeti’ni ise Şahin Durmaz’ın hazırladığı liste kazandı. Seçim maddesinden sonra geçtiğimiz meclis toplantısına katılmadıkları için ihtisas komisyonlarında 1 yıl süreyle görev alacak meclis üyelerinin listesini veremeyen Cumhur İttifakı’nın komisyon üyeleri seçildi.

GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

Buna göre Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonu’na Mehmet Baykara, İmar Komisyonu’na İlknur Demirtaş, Hukuk Komisyonu’na Emin Karaman, Torbalı Belediyesi İktisadi İşletmesi Yönetim Kurulu’na Ali Duman, Deprem ve Afet Komisyonu’na Ali Rıza Çalışkan, Kentsel Dönüşüm Komisyonu’na Rahmi Uçar, Engelli Komisyonu’na Nihat Karagün, Doğalgaz Komisyonu’na Ömer Arslan, Denetim Komisyonu’na ise Altınay Coşkun oy birliğiyle seçildi. Öte yandan mecliste ayrıca, ilçede gençlik ve spor hizmetlerinin işlevli bir şekilde sürdürülmesi için Belediye bünyesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü kadrosunun tahsis edilmesine oy birliği ile karar verildi.