Müzik yarışmasında final heyecanı yaşandı

27 ARALIK 2019 SAAT:18.25

Belediyemiz tarafından gençleri kültür-sanat faaliyetlerine yönlendirmek ve yeteneklerini sergilemelerine fırsat vermek amacıyla düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Liselerarası Müzik Yarışması’nda final heyecanı yaşandı. Finalde yarışmaya katılan gruplar muhteşem bir performans sergiledi.

Gençleri kültür-sanat faaliyetlerine yönlendirmek ve yeteneklerini sergilemelerine fırsat vermek amacıyla belediyemiz tarafından düzenlenen Liselerarası Müzik Yarışması’nda final bugün gerçekleşti. Sık sık düzenlediği etkinlikler ve hayata soktuğu projelerle gençlere sanatsal etkinlikler kapılarını açan Belediyemiz bu kez İzmir geneli liselerarası müzik yarışması gerçekleştirdi. 25 Kasım’da başlayan ve 23 Aralık tarihlerinde sona eren başvurulardan sonra gerçekleşen halk oylaması ve jüri değerlendirmeleri sonucunda finale kalan 15 okul ve müzik grubu bugün Belediye Kültür Merkezi’nde canlı performans ile ‘En iyi’ olmak ve birincilik ödülü için yarıştı. İzmir genelinde 15 müzik grubunun finale kaldığı müzik yarışmasının jürisinde ünlü sanatçı Aslı Güngör de yer aldı. Canlı performansların jüri tarafından değerlendirilmesinin ardından yarışmanın 1.’si Özel Amerikan Koleji, 2.’si Özel Gaziemir Rota Koleji, 3.’süise Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi oldu. Derece giren gruplar ödüllerini jüri üyeleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Serkan Tekin’in elinden aldı.