Hipodrom Kafe kışın başka güzel

15 OCAK 2020 SAAT:10.00

Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur tarafından 2010 yılında ilçeye kazandırılan Hipodrom Kafe’nin üst katı yeniden faaliyete girdi.

Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur tarafından 2010 yılında ilçeye kazandırılan Hipodrom Kafe’nin üst katı yeniden faaliyete girdi. Yaz aylarında muhteşem doğası ve huzurlu ortamı ile ilçe sakinlerine hizmet veren kafe, uzun bir aradan sonra artık kış akşamları da hizmet vermeye başladı. Hipodrom Kafe’nin ikinci katında açılan ve konuklarını ağırlamaya başlayan kafe görüntüsü ve dizaynı ile tam not aldı. Aydınlatması, dekoru ve tercih edilen mobilyalar ile iç ısıtan Hipodrom Kafe’de her türlü yiyecek ve içecek bulmak mümkün. Nargile satışının da gerçekleştiği kafe tam anlamıyla tüm ihtiyaçlara yanıt veriyor.

TARİHİ DOKU KORUNDU

Sultan II. Abdülhamit döneminde Torbalı’ya yaptırılan Hipodrom Binası, 2010 yılında Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur’un talimatıyla restore edildikten sonra kafe olarak hizmet vermeye başlamıştı. Alman Bahçesi’nin hemen yanında bulunan ve Belediyemiz tarafından işletilen Hipodrom Kafeterya, bu yıl üst katta da hizmet vermeye başladı. Harabe bir haldeyken yapılan restorasyon çalışması sonrasında eski tarihi dokusuna kavuşan mekan vatandaşların stres atıp, hoş vakit geçirdiği bir mekan haline geldi.

GENİŞ MENÜSÜ İLE İLÇE SAKİNLERİNİ AĞIRLIYOR

Özellikle akşam saatlerinde ailesiyle ya da sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyenlerin adresi haline gelen kafede aperatif tatlardan, her türlü sıcak ve soğuk içeceğe, nargileden yemek menülerine kadar birçok seçenek sunuluyor. Sigara ve nargile için de özel bölümün bulunduğu kafenin, Torbalılıları ağırlamaya başladığını ifade eden TORBEL Genel Müdür Yardımcısı İsmail Takak, “Başkanımız İsmail Uygur’un talimatıyla Hipodrom Kafe’nin üst katı hizmete açıldı. En ince ayrıntısına kadar her şeyi düşündüğümüz kafemizde uygun fiyat politikası ile hizmet veriyoruz. Tüm ilçe sakinlerini kafemizde keyifli vakit geçirmeye bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.