Biga Duathlon Yarışında Sporcumuzdan Büyük Başarı

30 NİSAN 2023 SAAT:21.50

Belediyemizin sporcusu Oktay Fırat, önemli bir başarıya imza attı. Bugüne kadar sayısız başarıya imza atan başarılı sporcu son olarak duathlon alanında da önemli bir başarıya imza attı. Hem bisiklet hem de koşarak yapılan bu sporun önemli temsilcilerinden olan Oktay Fırat, bu hafta Biga’da yarıştı. Biga Duathlon yarışında ilçemizi gururla temsil edip, kendi kategorisinde (37+) 1. Olan sporcumuz Fırat, büyük başarıya imza attı. Aynı zamanda belediyemizin koşu takımı antrenörü olan Oktay Fırat'ı tebrik eden Belediye Başkanımız Mithat Tekin, “Hep söylediğimiz gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz...” dedi. Oktay Fırat da kendisine her zaman destek olan, sporun ve sporcunun yanında olan Belediyemize teşekkür etti.