Torbalı’daki öğretmenlere ‘Öğretmenler Günü’ kahvaltısı

24 KASIM 2019 SAAT:13.00

Belediyemiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öğretmenler onuruna bir kahvaltı verdi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde ve ilçedeki Metropolis Spor Okulları’nda görev yapan öğretmenlerin onuruna düzenlenen kahvaltı yoğun katılımla gerçekleşti

Belediyemiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öğretmenler onuruna bir kahvaltı verdi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde ve ilçedeki Metropolis Spor Okulları’nda görev yapan öğretmenlerin onuruna düzenlenen kahvaltıda yeni nesiller yetiştiren öğretmenlere, doğada yetiştirmeleri için çiçek hediye edildi. Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur’un yoğun programı nedeniyle katılamadığı kahvaltıda hazır bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Serkan Tekin, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, yılmadan ve zorluklara göğüs gererek, halkın aydınlanması, iyi bireyler olması için büyük görev üstlenen öğretmenlere çok şey borçluyuz” dedi.

SERKAN TEKİN’DEN KUTLAMA

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Emine Çobanoğlu ve daha önce Torbalı’da görev yapıp emekli olan merkez yöneticilerinden Selahattin Daver ve Enver Mert de kahvaltıda yer aldı. Müzik dinletisinin de gerçekleştiği kahvaltı programında tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Emine Çobanoğlu, “Yılın 365 günü büyük emek gösteren, meslekteki ilk günkü heyecanlarını hiç yitirmeyen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. Ayrıca bizi bugün onurlandıran ve bizi bu kahvaltıda bir araya getiren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Bugün beraber kahvaltı yaptıkları öğretmenlerin birçoğuna ‘Dostum, abim ve hocam’ dediğini ifade eden ve bu nedenle de büyük gurur yaşadığını kaydeden Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Serkan Tekin, “Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlere başkanımızın selamını getirdim. Tekrardan öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi.