Usta Sanatçı, Belediye Başkanımızı ziyaret etti

07 AĞUSTOS 2019 SAAT:17.20

Usta tiyatro ve sinema sanatçısı Ali Poyrazoğlu bugün Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanımız, Poyrazoğlu’nu 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan İncir Festivali’ne davet etti.

Tiyatro sanatçısı ve sinema oyuncusu olan Ali Poyrazoğlu, bugün Torbalı’ya geldi. Birçok sinema filminde rol alan ve aynı zamanda sayısız tiyatro gösterisi sergileyen Usta Sanatçı Ali Poyrazoğlu, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur ile bir araya gelerek nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkanımız İsmail Uygur ile sohbet eden Ali Poyrazoğlu, 10 yıl boyunca kültür ve sanata vermiş olduğu desteklerden dolayı başkanımızda övgüyle bahsetti. Belediyenin kültür ve sanat konusunda gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgi alan usta sanatçı, ilçenin 5 yıllık süreçte sanata doyacağını ifade etti. Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur, Poyrazoğlu’nu 18 Ağustos Pazar günü Çapak Mahallesi’nde gerçekleşecek olan ‘Bardacık İncir Festivali’ne davet etti.