Mahalleli istedi, belediye başkanımız yaptırdı

14 ARALIK 2022 SAAT:14.14

Belediye Başkanımız Mithat Tekin yaptığı mahalle ziyaretlerinde, muhtarlar ile vatandaşların dilek ve taleplerini verdiği talimatlarla kısa süre içerisinde yerine getirtiyor. Ayrancılar bölgesinin büyük taleplerinden biri olan taziye evi hizmete açıldı.

Belediye Başkanımız Mithat Tekin’in talimatıyla hızlı bir şekilde inşaatları tamamlanan Fevzi Çakmak Mahallesi Taziye Evi ile İnönü Mahallesi Taziye Evi kullanıma açıldı. Apartman ve şehir kültürünün yaygınlaşmasıyla artık eskisi gibi taziye dileklerini evde veya sokaklardaki çadırlarda kabul edemeyen yas sahipleri, yapılan taziye evleri ile yaslarını bölüşmek isteyenlerle bir araya geliyor.

ZOR ZAMANLARINDA DA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaklaşık 6 bin metrekarelik, İnönü Mahallesi’nde ise hemen mezarlığın yanında bulanan bin metrekarelik alana yapılan taziye evleri hem konukları ağırlamak hem de ikramların kolaylıkla yapılabileceği donanıma sahip.

Kısa süre önce de Pancar’daki taziye evinin bölgeye kazandırıldığını ifade eden Belediye Başkanımız Mithat Tekin, “Sadece iyi günlerinde değil en zor zamanlarında da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.  Dayanışmanın en güzel örneklerinden birini daha şehrimizde hayata geçirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz” dedi. Öte yandan İnönü Mahalle Muhtarı Ahmet Evran ve Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldırım desteklerinden dolayı Torbalı Belediyesi’ne teşekkür etti.