Başkan Tekin, yüzme kursunu ziyaret etti
Belediye Başkanımız Mithat Tekin, yüzme kursunu ziyaret etti

02 AĞUSTOS 2022 SAAT:14.45

Belediyemize ait Aquapolis Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri, geçtiğimiz haftalarda açılarak hizmet vermeye başlamıştı. Tesisimizin kapılarının ilçe sakinlerinin açılmasının ardından çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sunmak amacıyla her yıl açılan yüzme kurslarımız bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz bünyesinde kurulan Metropolis Spor Kulübü'nün kadrosuyla Aquapolis Yüzme Havuzu’nda verilen kurslardan 2010-2015 yılları arasında doğan çocuklar yararlanıyor. Ücretsiz bir şekilde verilen yüzme kursumuzu bugün Belediye Başkanımız Mithat Tekin, ziyaret etti.

TEKİN: “HER ŞEY SİZLER İÇİN ÇOCUKLAR”

Aquapolis Yüzme Havuzu’nda kurs alan öğrenciler ile bir araya gelen Başkanımız  Mithat Tekin,  öğrenci velileri ile de sohbet etti. Öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanımız, eğitim veren hocalardan kurs hakkında bilgi aldı.  Çocuklarımızın bizim geleceğimiz olduğunu ifade eden Tekin, yaptığı açıklamada “Bir çocuk gülerse önce tüm çocuklar sonra bütün dünya güler. Sevgili çocuklarımız için açtığımız ücretsiz yüzme kursunda, onların mutluluğunu görmek bizleri daha da mutlu etti. Her şey sizler için çocuklar. Gülün, eğlenin, eğlenirken öğrenin. Biz hep yanınızdayız” ifadelerini kullandı. Başkan Tekin çocukların ve velilerin fotoğraf çekilme isteğini kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.