ETKİNLİK AJANDASI

Torbalı Belediyesi Halk Müziği Korosu konseri

Senin Tercihin, Senin Geleceğin
SEMİNER

Üniversite tercihi yapacak olan gençlerimizi 18-30 Temmuz arasında Belediye Meclis Salonunda bekliyoruz.

Mucize İlaç -Hipnotik Mide Botoksu
SEMİNER

Hipnotik Mide Botoksu ile kilolarınızdan kurtulun.

Renkli Balık
SİNEMA

2. Uluslararası İzmir Film Festivali kapsamında “Renkli Balık: Yeni Dünyalar Kaşifi” adlı animasyon filmi 26 Temmuz Cuma saat 16:00’da Belediye Kültür Merkezi’mizde çocuklar için ücretsiz olarak gösterime girecektir.

BÖRÜLCE FESTİVALİ
FESTİVAL

Torbalımızın değerlerini tanıtıyoruz. Karakızlar’da düzenleyeceğimiz Börülce Festivalimiz 25 Ağustos tarihinde. Türk Sanat Müziği’nin usta isimlerinden Coşkun Sabah ve sürpriz etkinliklerin düzenleneceği festivale tüm hemşehrilerimiz davetli.

BARDACIK İNCİR FESTİVALİ
FESTİVAL

Çapak Mahallemizde yetişen Bardacık İncirini tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz Bardacık İncir Festivali 18 Ağustos Pazar günü gerçekleşecektir. Sanatçı Nur Ertürk’ün sahne alacağı festivale tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz

hemşehrim WhatsApp