CHP İl Başkanından Başkanımıza tebrik ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur’a tebrik ziyaretinde bulundu.

31 Mart tarihinde Torbalı Belediye başkanı seçilen Sayın İsmail Uygur’a CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi ziyaret etti. Seçildiği günden bu yana tebrik ziyaretlerini kabul eden Belediye Başkanımız , Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimiyle bir araya geldi. 31 Mart sonrası kazanılan belediyeleri gezen Deniz Yücel, Torbalı’da elde edilen başarıdan dolayı ve başkan seçilen İsmail Uygur’u tebrik etti. Başarılar dileyen Yücel, “Türkiye genelinde elde edilen başarıdan ve Torbalı’yı geri almamızdan dolayı mutluyuz. Başkanımız İsmail Uygur’u tebrik ederiz” şeklinde konuştu. Başkan Başkanımız Sayın İsmail Uygur ise nezakaet ziyaretinden dolayı İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetime teşekkür etti.

DİĞERLERİ