TORBALI BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI

İzmir’in en büyük ve en teknolojik modern yapılarından biri olması beklenen Torbalı Belediyesi Hizmet Binası 12 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip ve bodrum, zemin dahil 5 kattan oluşuyor. Projeye göre;  binanın zemin katında 470 metrekarelik alan üzerinde İmar Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü,  Yazı İşleri, evrak kayıt, Vezne,  merkezi santral,  Sosyal Yardımlaşma gibi birimler yer alacak.  Belediye ye gelen vatandaşlar içinde aynı katta sosyal amaçlı bir iç bahçe projede yer alıyor.

Birinci katta; Mali Hizmetler, Destek Hizmetleri, İhale Birimi, Gelir Şefliği, Basın-Yayın,  Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Fen İşleri,  Strateji  gibi birimler ile  bayan mescidi projelendirildi.

İkinci kat,  350 metrekarelik alan üzerinde çok amaçlı salon, 84 kişilik oturum bölümü, Bilgi İşlem, Hukuk, İnsan Kaynakları, Emlak istimlak,  Kültür ve Sosyal İşler,  Yazı İşleri birimleri  ile nikâh  ve Encümen toplantı salonlarına ayrıldı.

Üçüncü Katta, Özel Kalem,  başkan yardımcıları, danışmanlar,  başkanlık makamı, bekleme salonu ile sosyal amaçlı alanlar oluşturuldu.

Belediye hizmet binasının  bodurum katında ise otopark,   580 metrekarelik arşiv, sığınak ile teknik birimler yer yer alacak.

01 Ağustos 2017 2:19