TORBALI’NIN 6 MAHALLESİNE 8 DÜĞÜN SALONU

Torbalı Belediyesi tarafından Çaybaşı’ya üçüncü yazlık düğün salonu yapılıyor. Çaybaşı Yeni Mahalle’de 900 metrekarelik alan üzerine yapılan yazlık düğün salonu için çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede hizmete açılacak olan yazlık düğün salonu mahallenin büyük bir ihtiyacını ortadan kaldıracak. Düğün salonunun yanında halı saha, oyun parkı ve spor alanı da olacak. Torbalı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çiçeklendirme ve ağaçlandırma yapılacak.

Torbalı’nın kuzeyinde bulunan Pamukyazı’ya 1, Kırbaş’a 1, Atalan’a 1, Eğerci’ye 1, Taşkesik’e 1 ve Çaybaşı’ya 3 adet olmak üzere toplamda 8 adet yazlık düğün salonu yapıldı.

HER MAHALLEYE DÜĞÜN SALONU

Düğün maliyetlerinde önemli yer tutan salon kiraları ve yer yokluğu nedeniyle düğünlerin sokaklarda yapıldığını, gürültü kirliliğinin vatandaşların yoğun şikâyetlerine neden olduğunu belirten Torbalı Belediyesi yetkilileri, sorunu çözmek için her mahalleye modern bir düğün salonu inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

27 Mayıs 2016 11:42

AĞUSTOS – EYLÜL 2016