TORBALI BELEDİYESİ’NDEN YENİ BİR SEVGİ YOLU

Torbalı Belediyesi, ilçenin merkez mahallelerinden olan  Tepeköy  Mahallesi’nin çehresini değiştirecek geniş kapsamlı bir projenin startını verdi.

Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi ile Torbalı Mahallesi’nin arasındaki sevgi yolunun bir benzerini Tepeköy Mahallesi’nde inşa ediyor. İzmir-Aydın tren yoluna paralel giden ,350 metre uzunluğa ve 8 metre genişliğe sahip olan yürüyüş yolu vatandaşların spor yapmaları ve dinlenmeleri için detaylandırılıyor.

Tıpkı tenis kortlarında olduğu gibi epidyem zemin kaplamasının kullanılacağı yürüyüş yolunda; oturma grupları, modern spor aletleri  ve çocuk oyun gurupları bulunacak. Aydınlatma sistemi ile geceleri de kullanılacak olan yürüyüş yolundan binlerce vatandaşın istifade etmesi bekleniyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, sevgi yolunun tamamlanmasıyla birlikte Tepeköy Mahallesi’ndeki yeşil alan eksikliğinin büyük oranda giderileceğini ifade ettiler.

08 Ağustos 2016 9:39

Şubat 23 @ 08:30 - Mart 7 @ 20:00