TORBALI BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE TERCİH DESTEĞİ

LYS tercihleri için danışmanlık hizmeti Muratbey Mahallesi’ndeki Belediye Kültür Merkezi’nde alanında deneyimli uzmanlar tarafından verilecek. Rehberlik Uzmanı İhsan Ergin ve ekibi tarafından verilecek danışmanlık hizmetlerinden herhangi bir ücret alınmayacak. LYS’ye girip yeterli puan alan üniversite adayları 26-29 Temmuz ile 01-02 Ağustos tarihleri arasında BKM’ye giderek rehberlik hizmetinden faydalanabilecek.

‘EĞİTİME KATKIMIZ SÜREKLİ OLACAK’

Eğitime destek vermek amacıyla yeni okul ve derslik yapılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na 50 bin metrekare alan hibe ettiklerini hatırlatan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez , “Belediyemiz geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla Torbalı Eğitim Vakfı’nı kurduk. Bu vakıf Sonbahar’dan itibaren yoksul öğrencilerimize maddi destek sağlamaya başlayacak. İlçemizdeki öğrencilere TEOG sınavından sonra lise tercihleri için yardımcı oluyoruz. Üniversiteye gidecek öğrencilerimiz için de rehberlik yardımımız olacak” dedi.

25 Temmuz 2016 9:16

Ekim 25 @ 10:00 - 17:00