ATALAN’A YAZLIK DÜĞÜN SALONU, SPOR ALANI VE ÇOCUK OYUN PARKI

Torbalı Belediyesi tarafından Atalan Mahallesi’ne yazlık düğün salonu yapılıyor. 930 metrekarelik alan üzerine yapılan yazlık düğün salonu için çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede hizmete açılacak olan yazlık düğün salonu mahallenin büyük bir ihtiyacını ortadan kaldıracak. Düğün salonunun yanında oyun parkı ve spor alanı da olacak. Torbalı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çiçeklendirme ve ağaçlandırma yapılacak.

‘GENÇLERİMİZ SOKAKTA EVLENMEKTEN KURTULACAK’

Şimdiye kadar düğünleri sokaklarda yaptıklarını, büyük zorluklar çektiklerini söyleyen Atalan Mahalle Muhtarı Erdoğan Kepir, yeni düğün salonu ile bundan kurtulacaklarını söyledi. Oyun parkının yerine de yenisinin yapılmasının Atalan için önemli bir hizmet olduğunu belirten Muhtar Kepir, “Gençlerimiz sokakta evlenmekten, çocuklarımız kırık oyuncaklarla oynamaktan kurtulacak. Spor aletleriyle daha sağlıklı yaşama imkanımız olacak. Hizmetlerinden dolayı Torbalı Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Atalan Muhtarı Erdoğan Kepir, ayrıca kış mevsiminde de kullanabilecekleri, prefabrik de olsa bir kapalı düğün salonu istediklerini de sözlerine ekledi.

HER MAHALLEYE DÜĞÜN SALONU

Düğün maliyetlerinde önemli yer tutan salon kiraları ve yer yokluğu nedeniyle düğünlerin sokaklarda yapıldığını, gürültü kirliliğinin vatandaşların yoğun şikâyetlerine neden olduğunu belirten Torbalı Belediyesi yetkilileri, sorunu çözmek için her mahalleye modern bir düğün salonu inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

04 Mayıs 2016 11:08

AĞUSTOS – EYLÜL 2016