ÜNİVERSİTE YOLCULUĞUNA BELEDİYEDEN DESTEK

Eğitim öğretime her fırsatta destek veren Torbalı Belediyesi şimdi de üniversite tercihi yapmak isteyen öğrencilere ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunuyor. Üniversite sınavına giren herkesin yararlanabileceği uygulama 14 Ağustos tarihine kadar Belediye Kültür Merkezi’nin zemin katında sürecek.

Tercih ve danışmanlık hizmeti, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde görevli Esra Sokullu tarafından veriliyor. Üniversiteye girecek olanlara büyük kolaylık getirecek hizmet, sabah saat 9 ile akşam 17,30 arasında veriliyor. Torbalı Belediyesi’nin ücretsiz üniversiteye giriş danışmanlık hizmetinden şimdiye kadar bir çok kişi yararlandı. Bu uygulamadan yararlanabilmek için son sınava girmiş olmak yeterli.

BAŞKAN GÖRMEZ, “ BU ÖNEMLİ SÜREÇTE YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

Üniversite sınavını kazandıktan sonraki en önemli sürecin tercih aşaması olduğuna değinen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Torbalı Belediyesi olarak birçok konuda olduğu gibi bu konuda da öğrencilerimizi yalnız bırakmadık. Torbalı’da üniversite öğrencilerine karşılıksız burs sağlayan ilk vakıf olan TOREV’i kurduk. Her sene yüzlerce öğrencimize buradan karşılıksız burs veriyoruz. Şimdi de üniversiteye giriş aşamasında olan gençlerimize ücretsiz tercih ve danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Gençler bizim için çok değerli, onların geleceğini en az aileleri kadar önemsiyoruz. Eğitime, okullarımıza ve gençliğimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

09 Ağustos 2018 12:00

Eylül 2 @ 14:00 - 20:00