TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI’NIN YILDIZI TORBALI OLDU

Tarımda, sanayide,  ihracatta, kentleşmede sağladığı büyük gelişmeyle ülke ekonomisine önemli bir değer katan Torbalı ilçesi Turizm alanında da potansiyelini ortaya koymak için Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldı.

TÜRSAB ve  İZFAŞ işbirliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na katılan Torbalı ilçesi standı büyük ilgi görüyor.

Tarımda, sanayide,  ihracatta, kentleşmede sağladığı büyük gelişmeyle ülke ekonomisine önemli bir değer katan Torbalı , Turizm alanında da potansiyelini ortaya koymak amacıyla Metropolis  Antik Kenti temalı  bir stant kurdu. Torbalı Belediyesi’ne ait yayınların ve ilçede üretilen bazı ürünlerin tanıtıldığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.  Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler  Müdürlüğü  yetkilileri, ziyaretçiler arasında ilçede farklı alanda yatırım yapmak isteyenlerin çoğunlukta olduğunu gözlemlediklerini belirttiler.

Türkiye’nin en önemli turizm buluşmaları arasında gösterilen fuarın bu yılki partner ülkesi Ukrayna, partner ili ise Nevşehir olarak belirlendi. 36 ülkeden ve 54 ilden seyahat acenteleri, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri gibi sektör temsilcilerinin yer aldığı fuarda, katılımcı ile ziyaretçilere özellikle sağlık ve gastronomi turizmi konularında yoğun tanıtımlar yapılıyor.

11 Aralık 2017 12:38