TOREV’DEN 204 ÖĞRENCİYE KARŞILIKSIZ BURS

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından önceki yıl kurulan TOREV (Torbalı Eğitim Kültür Ve Sağlık Vakfı)karşılıksız burs vermeye başlıyor. TOREV, bu ayın yirmisi itibariyle üniversite öğrenimi gören çoğu kız, 204 öğrenciye 200’er liralık burs verecek. Burslar Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs ayının 20’sinde olmak üzere tüm 2.yarıyıl boyunca verilmeye devam edecek.

Adnan Yaşar Görmez “Bizim için büyük bir mutluluk”

Vakfın önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında müjdeyi veren Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Eğitime verdiğimiz destek artarak devam ediyor. Torbalı’ya yeni okul ve derslik yapılması için  Milli Eğitim Bakanlığı’na 50 bin metrekarelik arsa bağışında bulunduk . Okullarımızın fiziki koşullarının iyileştirilmesi konusunda da elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Ancak Torbalı’da ikamet edip de ilçe dışında üniversite öğrenimi gören maddi durumu zayıf öğrencilerimize karşılıksız burs verebilmek en önemli hayallerimizden birisiydi. Bu amaçla İzmir’in en büyük eğitim vakıflarından birisinin temelini atmıştık. Şimdi vakfımız burs dağıtmaya başlıyor. Bunu gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. TOREV’in zamanla çok daha fazla sayıda öğrenciye burs sağlayacağından da eminim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

16 Ocak 2017 3:03

Ekim 25 @ 10:00 - 17:00