TORBALI’YA HAYRAN KALDILAR

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ’in eşi Arzu Görmez, İzmir’deki Belediye Başkanlarının Eşlerini ağırladı.

İlçenin Tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kalan gezi grubunda,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi  Dr. Türkegül  Kocaoğlu da yer aldı.

Metropolis antik kenti başta olmak üzere, zengin tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü Torbalı ilçesi,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu’nun da yer aldığı Belediye Başkan eşlerine ev sahipliği yaptı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ’in eşi Arzu Görmez ‘in ev sahipliği yaptığı gezide, Kent arşivinde ilçenin tarihi dokusu hakkında konuklara bilgi verildi. Başkan eşleri daha sonra Metropolis antik kentini gezdi.  Antik tiyatroda toplu fotoğraf çektirdiler.  Halen kazı çalışması devam eden Metropolis antik kentinde, hamamlar, meclis salonu,  güreş alanı, sanat atölyeleri, sosyal yaşam alanları, ticaret ve tedavi merkezleri gibi tarihi yapılar ortaya çıkarılmıştı.

Gezi grubu daha sonra şifalı suyuyla ünlü Dağtekke köyüne gitti. Başkan eşleri burada doğal ürünler satın aldı. Bol-bol alışveriş yaptı.

Gezide; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Beydağ Belediye Başkanının Halide Şentürk, Güzelbahçe Belediye Başkanının eşi Nilüfer İnce, Karabağlar Belediye Başkanının eşi Fügen Selvitopu, Karşıyaka Belediye Başkanının eşi Zehra Akpınar, Menderes Belediye Başkanının eşi Esra Soylu,  Narlıdere Belediye Başkanının eşi Ferah Batur, Ödemiş Belediye Başkanı eşi Nevin Badem, Seferihisar Belediye Başkanı eşi Neptün Soyer, Selçuk Belediye Başkan Eşi Ayşen Bakıcı, Tire Belediye Başkan eşi Yüksel Çiçek,   İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eşi  Aliye Aydoğan  katıldı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de konuklarını çiçeklerle karşıladı. Makamında ağırlayarak ilçenin tarihi ve kültürel dokusu hakkında bilgi verdi.

06 Mart 2017 11:21

AĞUSTOS – EYLÜL 2016