TORBALI’NIN YENİ SEMBOLÜ HIZLA YÜKSELİYOR

Başkan Görmez “Gelişen Torbalı’ya çok yakışan bir hizmet binası ve sosyal alan projesini hayata geçiriyoruz”

yetersiz kalması üzerine yapımına başlanan yeni binanın inşaatı hızla yükseliyor.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Tepeköy Mahallesi’nde inşaatı devam eden yeni Belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, Belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratları eşliğinde inşaatı gezen Başkan Görmez, yapılan çalışmalarla ilgili olarak mühendislerden detaylı bilgi aldı. Mevcut binanın Torbalı’nın ihtiyacına cevap vermemesi dolayısıyla geçtiğimiz Eylül ayında inşaatına başlanan Yeni Belediye hizmet binasının 2018  yılında tamamlanması öngörülüyor.

TORBALI’NIN YENİ SEMBOLÜ OLACAK

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, belediye binasının  yapıldığı yerin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından  iş makineleri için şantiye alanı olarak  tahsis edilmek istendiğini, uzun uğraşlar sonucu  bu alanın ilçe belediyesine  kazandırıldığını belirterek “ Çok değerli bu alan için  anında müdahale ettik. Büyükşehirle yargı sürecimiz sağlıklı işlemeseydi  burası şimdi şantiye yeriydi. Ayrıca Belediyelerin hizmet binası için onay almakta çok zorlandıkları bir dönemde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya’nın destekleriyle onay alabildik. Kendilerine teşekkür ederim. Bu,  Torbalı’ya kazandırdığımız 200’e ulaşacak projelerimizden sadece bir tanesi.  Hızla gelişen, büyüyen ilçemize yakışan bir yatırım oldu” şeklinde konuştu.

GELENEKSEL VE MODERNİ SENTEZLEYEN PROJE

12 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip binada Selçuklu tarzı ve modern mimari birlikte sentezlendi.  İzmir’in en büyük ve en teknolojik modern yapılarından biri olması beklenen Torbalı Belediyesi 5 kattan oluşuyor.

12 Nisan 2018 3:47

Ekim 19 @ 20:00 - 22:00