TORBALI’NIN YENİ GURURU

Geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 Yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kez 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükselmeye başladı.

Küçük Menderes havzasının en büyük Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezlerinden biri İzmir’in Torbalı ilçesinde hızla yükseliyor.

Özbey yolu üzerinde inşaatına başlanan 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi teknolojik altyapısı nedeniyle dijital bina olacağı belirtiliyor.  6187 metre kare kapalı alana sahip projenin önümüzdeki yıl tamamlanması bekleniliyor. Günlük bin vatandaşımızın diş tedavisi görebileceği ADSM’nin 15 milyon liraya mal olacağı kaydedildi.

GÖRMEZ “ TORBALI KAMU VE BELEDİYE YATIRIMLARINDA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”

Torbalı’ya inşa edilecek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Şubat ayında teslim edilmesinin planlandığını belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ İlçemize son 5 yılda yatırım yağdı ve bu devam ediyor.  En büyük hayalimiz olan 250 yataklı devlet hastanemiz gelişen, değişen Torbalı’ya çok yakıştı.  SSK binası önemli bir eksikliği giderdi. Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projesinin birinci etabı tamamlandı. TOKİ konutlarımız bitmek üzere, Eğitim de 25 dolayında okul projesi bu dönemde hayata geçti. Sağlıkta, eğitimde ulaşımda bütün alanlarda kamu yatırımlarında altın çağımızı yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, İzmir milletvekillerimizin çok büyük emekleri çabalarıyla ilçemiz hem kamu hem de belediye yatırımlarında önemli bir mesafe sağladı. Özellikle İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya’nın bütün bu yatırımların gerçekleşmesinde çok büyük katkısı  var. Merkezi hükümetle yerel yönetimin işbirliği bir ilçeyi 5 yılda iki kat büyüttü. Allah kendilerinden razı olsun. Biz de belediye olarak yılsonuna kadar 200 dolayında projeyi tamamlamış olacağız inşallah” şeklinde konuştu.

09 Ağustos 2018 11:41

Ekim 19 @ 20:00 - 22:00