TORBALI’NIN TEMİZLİĞİNE ARAÇ TAKVİYESİ

Torbalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç  filosu  son model vakumlu süpürge aracıyla takviye edildi. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Torbalı Belediyesi’ne hibe edilen 7 metreküplük kapasiteye sahip vakumlu süpürge aracı sokak ve caddelerde boy göstermeye başladı.

Yeni araçla birlikte 140 personeli bulunan Temizlik İşleri’nde 3 tane vakumlu süpürge aracı oldu. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ayrıca, Torbalı Belediyesi’ne  770 litre kapasiteye sahip 200 adet yeni çöp konteynırı da verdi. Yeni çöp konteynırları Ayrancılar, Çaybaşı ve Karakuyu gibi mahallelere yerleştiriliyor.

Başkan Görmez “Torbalı daha temiz olacak”

Torbalı nüfusunun gün geçtikçe arttığını buna paralel olarak ilçede yeni yaşam alanları oluştuğunu ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Temizlik bir kentin gelişmişliğinin  en önemli göstergelerinden bir tanesi. Bu anlamda Torbalı’mız temiz bir kent. Torbalı Belediyesi olarak halkımıza hizmetlerimizi en yüksek standartlarda ulaştırmaya çalışıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz yeni aracımızla çok daha etkili olacak. Torbalı’mız daha da temiz olacak” dedi.

12 Ocak 2018 12:56