TORBALI’NIN MİNİK KIZLARI İZMİR’İ SARSTI

Torbalı Belediyesi Kültür Sanat Ve Spor Okullarından yetişen çocuk ve gençler katıldıkları yarışmalarda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Torbalı Belediyesi’nin  Voleybol  Minik kızlar takımı, İzmir’de  gerçekleştirilen ve 40 takımın katıldığı turnuvada  İl 2.’si oldu.

Alsancak Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 3 aydır devam eden turnuvada   Narlıdere Belediye Spor’un ardından 2. olan  minik voleybolcular büyük bir sevinç yaşadılar. Antrenörler; Tuğçe Öncel, Yalın Kazancı ve Burak Yayla da minik sporcuların bu coşkusuna ortak oldular.

BAŞKAN GÖRMEZ, “SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Torbalı Belediyesi Kültür Sanat Ve Spor Okullarında beş bine yakın çocuk ve gencin değişik branşlarda eğitim aldığını ifade eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Spor okullarımız katıldıkları her turnuvada her yarışmada hep iddialı oldular. Elde edilen başarılar ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Torbalı’nın genç ve dinamik bir potansiyele sahip olduğunu  her zaman vurguluyoruz. Belediye olarak bu dinamizmi doğru kanallara aktarma çabamız devam edecek. Gençlerimizi, çocuklarımızı bu hedef doğrultusunda yetiştiriyoruz. Başarılı olan sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi.

05 Haziran 2018 4:55