TORBALI’NIN ARZU ABLASI VAR

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar’ın eşi Arzu Görmez, Beşevler Mahallesi’ndeki bayanların daveti üzerine bu mahalleye gitti. Beşevler’deki bayanlar, Torbalı Belediyesi tarafından kurulan Evde Bakım Hizmet Birimi’nin çalışmalarına bizzat katılan Arzu Görmez’e taleplerini ilettiler.

Mahallede evde bakım ihtiyacı bulunan çok sayıda kişi olduğunu belirterek Arzu Görmez’den bu konuda yardım istediler. Arzu Görmez, Evde Bakım Birimi’nin önümüzdeki günlerde bu mahallede geniş çaplı bir tarama yapacağını  ve yardıma ihtiyaç duyan bütün kişilere ulaşacaklarını söyledi.

Arzu Görmez, “yaralara merhem olmak için buradayız”

Evde Bakım Birimi ile birlikte mahalle mahalle,sokak sokak gezerek yatağa mahkum olup sağlık yardımına ihtiyaç duyanların imdadına koşan Arzu Görmez insanları mutlu görmenin kendisi için en büyük ödül olduğunu ifade ederek, “ilçemiz  sınırları içerisinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile yaş sınırı olmaksızın yatağa bağlı hastalar için kurulan Evde Bakım Hizmet Birimimiz yüzlerce kişinin hayır duasını alıyor.  Doktor, sağlık personeli ve alanında uzman bir ekiple beraber, mahalle, mahalle ev-ev geziyoruz. Muhtarlarımızın tespit ve bildirimleriyle yardıma, bakıma ya da acil tedaviye muhtaç vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Tedavi olması gereken vatandaşlarımızı da yine hasta sevk aracımızla hastanelere ulaştırıyoruz. Kısa süre önce kurulan bir birim ,yine de her yere yetişmeye çalışıyoruz. Davet üzerine Beşevler Mahalle’mize de geldik. Yaralara merhem olmak, acıları azaltmak için buradayız. Gereken çalışmaları en kısa sürede başlatacağız” dedi.

Evde bakıma ulaşmak çok kolay

Binası tamamlanan, sağlık personeli kadrosu güçlendirilen evde bakım hizmeti biriminin çalışmalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar 0232 935 3 112 numaralı telefonu arayarak bu birimle temasa geçebiliyorlar. Ya da ilgili mahalle muhtarlıklarına müracaatları birimle kontak kurmak için yeterli oluyor.

12 Aralık 2017 11:17