TORBALI’NIN 5. YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU DA TAMAM

Belediye Başkanı Görmez “ilçe merkezinde 4000 metrelik yürüyüş ve bisiklet yolu yaptık”

Torbalı Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında temeli atılan Alpkent Yürüyüş Yolu’nda sona gelindi. Alpkent  ve  Torbalı Mahallelerini birbirine bağlayan yürüyüş yolu vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Torbalı’da  5.cisi tamamlanan  700 metre uzunluğa sahip epidem zemin kaplı yürüyüş yolunda vatandaşların spor yapmalarına imkan tanıyan fitnes takımları da  yer alıyor. Işıklandırması  yapılan yürüyüş yolu akşamları da hizmet verecek. Alpkent Mahallesi yürüyüş yolu ile birlikte Torbalı tam 4000 metrelik yürüyüş ve bisiklet  yoluna kavuşmuş oldu. Torbalı Belediyesi bugüne kadar; Tepeköy Mahallesi yürüyüş yolunu , Haluk Alpsü Bulvarı yürüyüş yolunu,2.Abdülhamit Han yürüyüş yolunu ve Alpkent yürüyüş yolunu tamamladı. Ayrancılar Egekent’te  yapımına başlanan yürüyüş yolunda ise çalışmalar sürüyor.

BAŞKAN GÖRMEZ, “KENTE DEĞER KATAN PROJELER”

Torbalı’nın son yıllarda yoğun bir nüfus artışına ve kentleşme hızına sahne olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  “Bir yandan yeni belediye hizmet binası, Sosyal Eğitim Merkezleri, düğün salonları,  köy konakları, sosyal market,  alt geçitler gibi halkımızın günlük hayatına direkt  temas edecek binalar inşa ederken bir yandan da yeşil alanlarımızı, spor yapılacak alanları, çocuk parklarını, sosyal yaşam alanlarını  çoğaltıyoruz. Bütün bunlar kentimize adeta yeni bir kimlik kazandıran ve ona değer katan projeler. Yaptığımız yürüyüş ve bisiklet yollarının toplam uzunluğu 4 kilometreyi aştı. Halkımızın buraları yoğun olarak kullandığını görmek bizim için memnuniyet verici. Torbalı için daha iyisini yapma çabamız sürecek. Devlet hastanemiz, diş hastanemiz, Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi gibi onlarca proje ilçemizin çehresini değiştirdi.  Her yıl Torbalı’da yaşamayı tercih eden 10 bin dolayındaki hemşerimizin yaşam kalitesi artırmak adına  daha yapılacak çok işimiz var” dedi.

08 Mart 2018 3:19