TORBALI’DA SEMA GECESİ

Torbalı’da Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağı’nda düzenlenen semazen gösterisi izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konya Mevlana Sema Grubu’nun tasavvuf musikisi konseri ve semazen gösterisi izleyicilerden tam not aldı

Torbalı’da Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Önceki akşam Ramazan Sokağı’nda sahne alan Konya Mevlana Sema Grubu izleyicilerden tam not aldı. Grup önce Mevlana’nın mesnevisinden beyitler okudu, ardından da muhteşem bir semazen gösterisine imza attı. İzleyicilere hem kulak hem de göz ziyafeti çeken sema grubu Ayrancılar’da da sahne alacak.

Ramazan Sokağı’na yoğun ilgi

Bu yıl 5. kez kurulan Ramazan Sokağı Torbalı halkından büyük ilgi görüyor. Özellikle iftardan sonra Torbalı halkının buluşma adresi olan Ramazan Sokağı, mimari yapısı ve stantları ile dikkat çekiyor. Torbalı’da 5. Ayrancılar’da ise 2. kez kurulan Ramazan Sokağı’nda ilçe esnafı açtıkları stantlarda el işi ürünleri başta olmak üzere çeşitli ürünlerini sergiliyor. Ramazan Sokağı’nda Torbalı Belediyesi tarafından çocuklara dondurma, macun, şeker ve patlamış mısır gibi ikramları da yapılıyor.

05 Haziran 2018 4:43