TORBALI’DA 11.UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

Torbalı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen  uçurtma şenliğinin on birincisi  Özbey Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Şenliğe aileler yoğun ilgi gösterirken genç yaşlı herkes  doyasıya eğlendi.

Torbalı Belediyesi tarafından  şenliğe katılanlara 2000 tane ücretsiz uçurtma dağıtılırken çocuklar  şenlik alanında kurulan eğlence parkında gönüllerince oynadılar. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği, şarkıların söylendiği  şenlikte dereceye girenlere ödülleri Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından verildi.

Başkan Görmez, “Paha biçilmez duygular yaşadık”

Bu sene on birincisini düzenledikleri  geleneksel uçurtma şenliğinin her sene daha bir neşeli ve coşkulu geçtiğini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Bu seferki uçurtma şenliğimiz de yine muhteşem oldu. Hep birlikte çok eğlendik. Gökyüzünün rengarenk uçurtmalarla kaplandığını izlemek  , çocukların sevincine ortak olmak, aileleri mutlu görmek bizim için paha biçilemez bir duygu. “şeklinde konuştu

02 Mayıs 2017 9:48

AĞUSTOS – EYLÜL 2016