TORBALI BELEDİYESİ’NİN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Torbalı Belediyesi’nin kültür, sanat ve spor alanında açacağı yaz dönemi kurslarına kayıtlar başladı. Torbalı Belediyesi Yaz döneminde; resim, gitar, bağlama, tekvando, tiyatro, drama, Türk Halk Müziği Koro, basketbol, futbol, voleybol, halk oyunları, jimnastik, satranç branşlarında kurs açacak.

Kurslar 11 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlayacak ve sadece hafta içi olacak. Kurslara, 2013 ve öncesinde doğan çocuklar kayıt ettirilebilecek. Çocuklarını kurslara kayıt ettirmek isteyen ailelerin kayıt için kimlikleriyle birlikte Belediye Kültür Merkezi’ne gelmeleri yeterli olacak. Okullar açılıncaya kadar sürecek olan kurslar sabah 10 ile akşam 20 saatleri arasında yapılacak.

YÜZME KURSU İÇİN MÜRACAT AQUAPOLİS’E

Torbalı Belediyesi tarafından çocuklara yönelik yüzme kursları ise 4 Haziran tarihinden itibaren Aquapolis yüzme havuzunda başlatılacak. Çocuklarını yüzme kurslarına kayıt ettirmek isteyen ailelerin Aquapolis Yüzme Havuzu’na gidip kendilerine verilecek olan formu doldurmaları yeterli olacak. Yüzme kursuna 4 ile 17 yaş arası çocuklar katılabilecek ve kurs için aylık 125 lira bir ücret ödenecek. Çocuklar Torbalı Belediyesi’nin ücretsiz servis aracı ile kent merkezinden alınacak ve yine kent merkezine bırakılacaklar. Yüzme kursları; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 9 ile 12,30 saatleri arasında olacak.

05 Haziran 2018 5:16

Ekim 19 @ 20:00 - 22:00