TORBALI BELEDİYESİ’NDEN MÜLTECİLERE YARDIM ELİ

Torbalı Belediyesi ülkelerindeki iç savaştan  canlarını zor kurtarıp Türkiye’ye kaçan sığınmacılara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Torbalı Belediyesi ,Subaşı Mahallesi’ndeki derme çatma çadırlarda yaşayan yüzlerce Suriyeli mülteciye erzak yardımında bulundu. 2 kamyonet dolusu yardım Suriyelilere eşit şekilde dağıtıldı. Herhangi bir aksaklığın yaşanmaması amacıyla zabıta ekipleri de yardımlara refakat ettiler. Torbalı Belediyesi’nin yardımları zor kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Suriyeliler tarafından sevinçle karşılandı.

“MAZLUMLARA ASLA SIRT ÇEVİRMEDİK”

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türk milletinin  Suriyeli mültecileri bağrına bastığını ifade ederek “Biz tarihin her döneminde mazlumların yanında olduk. Dara düşmüşlere, imdat bekleyenlere ,sığınacak bir liman arayanlara asla sırtımızı çevirmedik. Bu  büyük devlet ve büyük millet olmanın bir gereğidir ”dedi.

26 Ocak 2017 12:39

Ekim 25 @ 10:00 - 17:00