TORBALI BELEDİYESİ MAKİNA PARKINA 48 YENİ ARAÇ

Torbalı Belediyesi nüfusu 200 bine dayanan ilçeye Belediye hizmetlerini daha hızlı ve  etkin  sunmak amacıyla  2018 model 48 adet araç satın aldı.

İzmir’in en hızlı gelişen ve nüfusu 200 bine dayanan Torbalı ilçesinde Belediye, asfalt, iş makinesi filosuna 48 yeni araç daha kattı.

Farklı teknik özelliklere sahip 2018 model 48 adet aracın Torbalı Belediyesi araç filosuna katılması nedeniyle ilçe merkezinde sade bir töreni düzenlendi. Satın alınan araçlar konvoy halinde Belediye binasının yan tarafındaki otoparka getirildi. Yeni araçlar; 4 adet damperli kamyon,5 adet otomobil,1 minibüs,11 adet kamyonet,2 adet kamyon,1 otobüs,5 adet su tankeri, 16 adet çöp kamyonu, 3 adet vakumlu yol süpürme aracından oluşuyor.  Araçlar  ihtiyaca göre; Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü birimleri arasında paylaştırıldı.

“BELEDİYE HİZMETLERİNDE DAHA ETKİN OLACAĞIZ”

2018 model araçların Torbalı Belediyesi’nin gücüne güç katacağını beyan eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Sürekli nüfusu artan, hemen her gün yeni yaşam alanlarının oluştuğu, son derece dinamik bir ilçenin tamamına hizmet ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk günlerden itibaren Belediye hizmetlerinin ilçemizin her noktasına eşit ağırlıkta dağıtılması çabasında olduk.  Gerek yaptığımız yatırımlar ve projelerle gerekse belediye hizmetleri noktasında bu amacımıza ulaştığımızı ifade etmeliyim. Bizler Torbalı’ya hizmet ederken çıtayı hep daha yukarıda tutmanın hesabı içerisindeyiz. Yeni aldığımız bu araçlarla birlikte Torbalı Belediyesi’nin araç parkı hususunda eksiği kalmadı. Bundan sonra Belediye hizmetlerinde çok daha etkin olacağız” şeklinde konuştu.

06 Haziran 2018 9:44