ROBOT SİRK ÇOCUKLARI MEST ETTİ

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından ilçedeki çocuklara karne hediyesi olarak takdim edilen robot sirk büyük ilgi gördü.

Robot sirki izlemek isteyen çocuklar aileleriyle birlikte hafta sonu Belediye Kültür Merkezi’ne akın ettiler. Minikler ve aileleri robot sirki ücretsiz olarak izlediler. Saat 12,14 ve 16 olmak üzere 3 seans halinde gösteri yapan robot sirk yüzlerce miniğe eğlenceli anlar yaşattı. Birbirinden ilginç görsel şovlar ve danslar izleyen minikler zaman zaman da sahneye çıkarak  sirk coşkusuna ortak oldular. Palyaço ve pantomim gösterileriyle renklenen robot sirk performansıyla da çocuklardan büyük alkış aldı.

BAŞKAN GÖRMEZ, “HERŞEY ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN”

Karne alan çocukların sömestr tatiline moralli girmeleri için robot sirki ilçeye getirdiklerini hatırlatan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Çocuklarımızı  zaman zaman düzenlediğimiz bu tür etkinliklerle buluşturuyoruz. Aileleriyle birlikte çok büyük ilgi gösteriyorlar. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için. Onların hayatlarına küçük de olsa bir renk katıyorsak ne mutlu bize” dedi.

29 Ocak 2018 2:13

Mayıs 25 @ 21:00 - Mayıs 26 @ 23:00