NİHAT HATİPOĞLU İKİNCİ KEZ TORBALI’DA

Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu, Torbalı Belediyesi’nin davetlisi olarak ikinci kez ilçeye geliyor.

Ünlü İlahiyatçı 13 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.00’da Belediye Kültür Merkezi’nde ilçe halkıyla buluşacak. Halkın ücretsiz olarak katılabileceği programda Nihat Hatipoğlu’nun yanı sıra Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak da sahne alacak. Hatipoğlu programda, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in karşılaştığı olumsuzluklar karşısında sergilediği metanetini anlatacak. Programa ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi gerekiyor.

Başkan Görmez, “Maneviyatı yüksek bir akşam daha yaşayacağız”

Torbalı Belediyesi’nin ilçe halkını zaman zaman maneviyat boyutu yüksek bu tür programlarla buluşturduğunu ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Belediye Kültür Merkezi’nin konferans salonunda  gönül iklimlerine kanatlanacağımız manevi bir akşam daha yaşayacağız. Peygamber Efendimizin mübarek sıfatlarını Türkiye’ye mal olmuş Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu gibi bir ismin anlatımıyla canlı olarak dinlemek her zaman nasip olmaz. Bu manevi atmosferi  doyasıya teneffüs etmek isteyen Tüm halkımızı Belediye Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.” dedi.

12 Ocak 2018 1:04