MİNİKLER YÜZMEYİ AQUAPOLİS’TE ÖĞRENİYOR

MİNİKLER YÜZMEYİ  AQUAPOLİS’TE ÖĞRENİYOR

Torbalı Belediyesi tarafından Aquapolis Yüzme Havuzu’nda başlatılan yüzme kurslarına oldukça yoğun bir ilgi var.

Torbalı Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sunmak amacıyla her yıl açılan yüzme kursları Aquapolis’te başladı. Kurslar, Torbalı Belediyesi’nin deneyimli kadrosuyla  Aquapolis  Yüzme  havuzunda  veriliyor. Çocuklar havuzda yüzme dersi alırken ebeveynler de kurs bitimine kadar Aquapolis’te misafir ediliyor. Geçen yıllarda gördüğü yoğun talep ve beğeniyle bu yıl da yüzlerce çocuğa ve gence hizmet verecek olan kurslar, alanında uzman yüzme  eğitmenleri  rehberliğinde Haziran, Temmuz  ve Ağustos aylarında 3 dönem olacak.

4 İLE 17 YAŞ ARASINDA ÇOCUKLAR KATILABİLİYOR

Kurslar hafta içi ; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri  09.00 ile 12.30 saatleri arasında 3’ er saatlik 8 seans şeklinde verilecek. Kursa katılmak isteyen kişiler 4-17 yaşa kadar  aylık 125 lira,18 yaş ve üstü yetişkin kursiyerlerden 300 lira alınacak. Çocuklarını kursa yazdırmak isteyen ebeveynlerin Aquapolis Yüzme Havuzu’na  giderek kendilerine verilen formu doldurmaları gerekiyor. Yüzme kursuna katılan çocuklar Torbalı Belediyesi tarafından tahsis edilen servis aracıyla kent merkezinden alınıp yine kent merkezine bırakılıyor. Kursu başarıyla bitirenlere ayrıca sertifika verilecek.

10 Haziran 2018 9:51