İZMİR’DE FİLENİN ŞAMPİYONU TORBALI GENÇLİK

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen İzmir Bölgesel Lig Erkekler Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Torbalı Belediyesi Gençlik Spor takımı oldu. 3 gün süren turnuvada rakiplerini tek tek yenen Torbalı Belediyesi Gençlik Spor takımı önemli bir başarıya imza attı.

Torbalılı genç voleybolcular Federasyon tarafından  3-4-5 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan final müsabakalarında İzmir’i temsil edecekler.  Yalın Kazanç tarafından çalıştırılan Torbalı Belediyesi Gençlik Spor takımı o müsabakaları da şampiyon tamamlaması halinde önümüzdeki sene 2.Lig’de mücadele etme hakkı kazanacak.

Başkan Görmez, “ Torbalı, sporda da lider olmalı”

Torbalı Belediyesi Gençlik Spor takımının İzmir’de şampiyonluk ipini göğüslemesinin  bir tesadüf olmadığını belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Torbalı’da gençliğe yatırım yapan, gençlerdeki potansiyeli değerlendiren ,onları sanata ve spora yönlendiren bir belediyecilik anlayışı hakim. Torbalı Belediyesi Kültür Sanat Ve Spor Okullarında yüzlerce gencimizi hayata hazırlıyoruz. Sağ olsunlar, gençlerimiz de ilçemizin adını Türkiye çapında daha çok duyurmak için önemli başarılara imza atıyorlar. Torbalı, sadece ekonomide değil; sporda da adından söz ettiren İzmir’in lider ilçesi olmaya devam edecektir” dedi.

14 Şubat 2017 9:41