HELVACIYA HAYIRLI OLSUN

Torbalı Belediyesi Helvacı Mahallesinde Projelendirdiği Sosyal Hizmet Binasını İhaleye Çıkardı.

300 Metrekarelik Bir Alan Üzerinde İnşa Edilecek Olan Sosyal Tesis, Köy Kahvesi Ve Düğün Salonundan Oluşacak

Sağlık, eğitim, ulaşım, şehircilik ve çevre projelerini birer- birer hayata geçiren Torbalı Belediyesi sosyal sorumluluk odaklı yeni yatırımlara da devam ediyor.  Belediye Fen İşleri Müdürlüğü kısa adı TOSEM olan Sosyal Eğitim Merkezlerinden birini daha ihaleye çıkardı. Helvacı mahallesinde 300 metrekarelik kapalı alan üzerinde inşa edilecek olan sosyal tesis, uygulamalı eğitim, kurs,  toplantı salonu köy kahvesi ve düğün salonundan oluşacak.

İhale sonrası Projenin 5 ay içinde tamamlanacağını, Helvacı’ya bu hizmeti götürmekten son derece mutlu olduklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  TOSEM’ lerin şimdilik yeterince anlaşılmadığını uygulamaya geçildiğinde toplumun bütün kesimlerine hitap edeceğini belirterek şunları söyledi “  her mahalleye eşit hizmet götürürken, oranın önceliklerini esas alıyoruz.  Yoğurtçular’a  Türkmenköy’e  yaptırdığımız köy konakları tamamlandı. Tepeköy’deki Sosyal Marketimiz için sona yaklaşıyoruz. Ayrancılar Meydanı o  semtin çehresini değiştirdi.   Atatürk Mahalle meydanı çok şık oldu. Şimdi de aynı mahallemizde  TOSEM inşaatımız devam ediyor. Torbalı mahallesinde Organik Pazar İnşaatımız o bölgeye canlandıracak. Ayrancılar Gençlik Merkezi İnşaatına başlandı. Yazıbaşı Vedat Filiz Meydanı hizmete açtık. Yazıbaşı mahallesi TOSEM’in inşaatı devam ediyor. Çapak’da Pancar’da ve diğer mahallelerde onlarca proje bütün hızıyla sürüyor. Toplamda 135 projeyle Torbalı’ya tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştiriyoruz”  şeklinde konuştu.

27 Nisan 2017 9:24

AĞUSTOS – EYLÜL 2016