BKM’DE 22 BİN KİŞİ FİLM İZLEDİ

Torbalı Belediyesi tarafından 23 Aralık 2017 tarihinde açılışı yapılan Belediye Kültür Merkezi’ndeki sinema salonunu bir senede 22 bin seyirciye ulaştı.

Vizyona giren yerli ve yabancı yapımların oldukça ekonomik bilet fiyatlarıyla sinemaseverlerle buluştuğu BKM sinemaya olan ilgi artarak devam ediyor. BKM’ deki sinema salonunda şu sıralar Cem Yılmaz’ın son filmi olan Arif V 216 ‘nın gösterimi var. Filmi bugüne kadar 1700 kişi izledi. Bir hafta daha gösterimde kalacak olan filmin çok daha fazla sayıda kişiye ulaşacağı öngörülüyor. BKM sinema özellikle hafta sonları yoğun. Sabah 10’dan başlayıp gece 21’e kadar süren seanslar için biletler BKM’den temin edilebiliyor.

BAŞKAN GÖRMEZ “ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERDİK”

Belediye Kültür Merkezi’ndeki sinema salonunu aktif hale getirerek ilçede önemli bir eksikliği giderdiklerine değinen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez , “Bir senede 22 bin kişinin BKM’deki sinema salonundan faydalanmış olması önemli. Bir ayda neredeyse 2 bin kişinin sinema salonuna geldiğini görüyoruz. İnsanların ailecek gidip film izleyecekleri bir sinema salonunun bulunmayışı Torbalı’da önemli bir eksiklik olarak görülmekteydi. Bu önemli eksikliği giderdiğimizi görüyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında en iyisi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

29 Ocak 2018 2:18

KASIM 2018 2. SAYI