BKM SİNEMA 4000 KİŞİYİ AĞIRLADI

Torbalı Belediyesi tarafından Aralık ayı sonunda hizmete açılan sinema salonu ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Belediye Kültür Merkezi’ndeki sinema salonu bir ayda tam 4000 kişiyi ağırladı. BKM sinemada sabah saat 10’dan gece 21’e kadar süren seanslarda vizyon filmleri gösteriliyor. Vizyona  giren en yeni filmler bütün Türkiye’deki sinemalarla aynı anda BKM sinemada izlenebiliyor. Normal bilet 6 liradan satılırken öğrenciler bilet için 5 lira ödüyor. Bilet satışları şimdilik BKM’de gerçekleştirilirken önümüzdeki günlerde biletler internet üzerinden de satın alınabilecek. Çocuklara yönelik animasyon filmlerinin de gösteriminin yapıldığı sinema salonu sömestr tatilinde en yoğun dönemini yaşıyor. Belediye Kültür Merkezi’ne aileleriyle gelen çocuklar sinema keyfinin tadını çıkarıyor.

Başkan Görmez, “Önemli bir eksikliği giderdik”

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede bir sinema salonu bulunmayışının önemli eksikliklerden birisi olduğuna değinerek “ Belediye Kültür Merkezi’nde yaklaşık 1 ay önce  faal hale getirdiğimiz sinema salonuyla bu eksikliği giderdik. Torbalı’da sosyal ve kültürel hayatın canlanması adına önemli bir adım attığımıza inanıyorum. Sinemaya olan ilginin artarak devam etmesi de bu durumun göstergesi” dedi.

27 Ocak 2017 12:42

Ekim 25 @ 10:00 - 17:00