BELEDİYEDEN YENİ ASFALT İHALESİ

Bu sezon ilçenin muhtelif bölgelerine 25 bin ton sıcak asfalt döken Torbalı Belediyesi bu rakama 10 bin ton daha ekleyecek.

10 bin ton sıcak asfalt için yeni bir ihaleye çıkan Torbalı Belediyesi , bozuk yol sorununu kökten çözme amacında. 15 Kasım tarihine kadar devam edecek olan asfaltlama çalışmaları  özellikle Özbey ve Ayrancılar Mahallesi’nde yoğunlaşacak.

60 bin metrekare kilit taşı,150 bin ton sathi kaplama

Yaz mevsimi başlangıcında ilçe sathında asfaltlama seferberliği başlatan Torbalı Belediyesi bu zamana kadar ihtiyaç duyulan bölgelere 25 bin ton sıcak asfalt döktü. Asfalt çalışmaları Özbey ,Ayrancılar ve Muratbey Mahallelerinde yoğunlaşırken; Subaşı , Ayrancılar, Ormanköy, Özbey, Karakızlar ve Bozköy gibi yerleşimlere toplamda 60 bin metrekarelik kilit taşı döşendi. Tüm mahallelerde devam eden sathi kaplama çalışmalarındaysa 12 bin tona ulaşıldı. Alan toplamında 150 bin metrekarelik sathi kaplama çalışması yapılırken bu rakamın Kasım ayına kadar 220 bin metrekareye ulaşacağı öngörülüyor.

Başkan Görmez, “Ulaşmadığımız yer kalmayacak”

Torbalı’nın çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü bu büyüme vesilesiyle kentte sürekli yeni yerleşim alanları oluştuğunu hatırlatan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Torbalı’nın her sokağına,her caddesine en iyi yol standartlarını getirmek için çalışıyoruz. Sezon boyunca tam 25 bin ton sıcak asfalt döktük ancak bu rakama 10 bin ton daha ekleme gereği duyduk. Merkez mahallelerden ücra yerlere kadar her yere ulaşma çabası içerisindeyiz. Sonbahar’ın sonuna kadar ulaşmadığımız yer, asfaltlanmadık sokak kalmayacak.”dedi.

14 Eylül 2017 10:37

Ekim 25 @ 10:00 - 17:00