BELEDİYEDEN TERAVİH SONRASI LİMONATA

İlçe sakinlerinin Ramazan ayını en güzel şekilde yaşamaları için 2 adet Ramazan Sokağı’nı hizmete açan Torbalı Belediyesi  mübarek aya dair  farklı hizmetler sunmaya devam ediyor.

Torbalı Belediyesi  tarafından  her gece farklı bir camide Teravih Namazı sonrası vatandaşlara soğuk limonata ikramı yapılıyor. Ramazan  Ayında  birçok etkinliğe imza atıp çeşitli organizasyonlar yapan Torbalı Belediyesi  geleneği  bozmadı . Her gece 4 farklı camide Teravih Namazı sonrası vatandaşlara limonata dağıtımına başlandı. Ortalama her camide 500 adete  yakın  soğuk limonata dağıtılıyor. Yapılan limonata ikramından son derece memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, namaz sonrasında soğuk limonata ile serinlediklerini belirterek Torbalı Belediye  Başkanı  Adnan Yaşar Görmez’e  dolayı teşekkür ettiler.

BAŞKAN GÖRMEZ , “ RAMAZAN’IN HUZURUNU  HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Torbalı Belediyesi’nin halkın Ramazan ayını huzur içinde geçirmesi için adeta teyakkuz halinde olduğunu dile getiren Başkan Görmez, “Ertuğrul Mahallesi’nde ve Ayrancılar’da Ramazan Sokaklarımızı hizmete açtık. Ramazan Sokakları halkımızın bir araya geldiği, yapılan etkinlikleri takip ettikleri, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, mekanlar haline geldi. Buralarda düzenlediğimiz etkinlikler de halkımızın büyük ilgisine mazhar oluyor. Öte yandan bu mübarek aya hazır hale getirmek için bütün ibadethanelerimizin temizliklerini gerçekleştirdik, eksikliklerini elimizden geldiğince kapatmaya çalıştık. Teravih sonrası da vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarımız oluyor. Torbalı’da Ramazan ayının huzurunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

22 Mayıs 2018 10:52