BELEDİYE KUŞÇUBURUN’DA YOL SORUNUNU ÇÖZÜYOR

Torbalı Belediyesi ilçede bozuk yol sorununun en çok hissedildiği yerlerden bir tanesi olan Kuşçuburun Mahallesi’nde geniş çaplı bir kilit döşeme çalışması başlattı.

15 gün boyunca sürecek olan çalışmalarla 10 bin metrekarelik alana kilit taşı döşenecek. Böylece Kuşçuburun halkının önümüzdeki kış mevsimini rahat geçirmesi hedefleniyor. Engebeli bir arazi üzerinde kurulan Kuşçuburun’da Belediye ekipleri kilit taşı döşeme çalışmaları için  ara sokaklara kadar giriyor. Çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da hoşnutlukla karşılanıyor.

BAŞKAN GÖRMEZ, “KUŞÇUBURUN RAHAT BİR NEFES ALACAK”

İlçenin her mahallesine olduğu gibi Kuşçuburun’a da en ideal belediye hizmetlerini götürmek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Halkımızın günlük hayatında karşı karşıya kaldığı en ciddi sorunlardan bir tanesi  yeterince stabil olmayan yollar. Torbalı’da bozuk yol sorununu halletmek için azami bir çaba içerisindeyiz. Asfalt ve kilit taşı çalışmalarımız diğer mahallelerimizde olduğu gibi Kuşçuburun’da da devam ediyor .Ekiplerimiz ve iş araçlarımız en ücra sokaklara kadar girecek. Buradaki çalışmalarımız tamamlandığında Kuşçuburun’da bozuk yol sorunu tarihe karışacak” dedi.

15 Eylül 2017 3:59

Ekim 25 @ 10:00 - 17:00