BAŞKAN’DAN BELEDİYE İŞÇİLERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez  “Biten, devam eden ve ihale aşamasında olan 135 projenin tamamında bütün işçilerin, Ak Belediyeciliğe gönül verenlerin, teşkilatımızın büyük katkıları var” dedi

Başkan Görmez “göreve seçildiğimden beri tüm çalışanlarımı, siyasi ve idari kadroları hep yanımda gördüm”

“Yola birlikte çıktığım bütün arkadaşlarımla ilk günkü heyecanla yine birlik ve beraberlik içinde olmak sorumluluğumuzu daha da arttırıyor”

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Metropolis Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde kurumun farklı birimlerinde çalışan işçi ve yöneticilerle belediyenin 3 yıllık performansını değerlendirdi. Yeni hedeflerini açıkladı.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler  ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan işçi  ile yöneticilerin katıldığı yemekte  konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, başarının kişiye bir kişiye mal etmenin ‘ben yaptım ben başardım’ demenin asla ve asla doğru olmadığı belirterek şunları söyledi , “Torbalı Belediyesi’ni devraldığımızda kimseyi ekmeğinden etmeye değil, ekmeği büyütmeye geldik demiştim. Bugün geldiğimiz noktada yüzlerce bireyden oluşan büyük bir aile olduğumuzu görüyorum. Görevde bulunduğumuz bu 3 yıl içinde birlikte çok büyük işlere ve başarılara imza attık.

GERÇEKLEŞTİRİLEN BU ÇALIŞMALARIN HEPSİNDE HEPİNİZİN ALTIN TERİ VAR.

Her karede olağanüstü çabanız, emeğiniz, fedakârlığınız var. Sizler attığınız her adımda, yaptığınız her işte aynı zamanda bizleri de temsil ediyorsunuz. Onun için sizlerden ricam Belediye hizmeti sunduğumuz vatandaşlara karşı her zaman anlayışlı ve nazik olmanız yönündedir.

Sizin her davranış Belediye Başkanını onun ilkelerini temsil ediyor.  Kuruma ait bir aracı kullanıyorsanız en çok kurallara uyan siz olacaksınız. Hizmet üretirken, vatandaşın işini görürken, ihtiyaçlarını giderirken  beni temsil ediyorsunuz.

PARTİ TEŞKİLATIMLA, SİYASİ KADROLARIMLA EKİBİMLE BUNU BAŞARIYORUZ

Birlikte yola çıktığımız siyasi kadrolarımız var.  Hepsinin bu başarıda çok büyük katkılarını görüyoruz. Bizim aramızdaki o ilk heyecan asla bitmedi, aynı duygularla  yola devam ediyoruz.  Koşarken yorulanlar, azıcık geride kalanlar tabi ki ..olacaktır.  Burada önemli olan kader birliği, gönül birliği yapmaktır.

İşçi kardeşlerim, yöneticilerim, siyasi kadrolarımızda yer alan teşkilatımın değerli mensupları hepinizde aynı kararlılığı görüyorum” şeklinde konuştu.

135 PROJEDEN ÖRNEKLER VERDİ.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, biten, halen devam eden, ve proje aşamasında olan toplam 135 projeden örnekler verdi. İlçede yaşanan büyük değişimi anlattı ve önümüzdeki iki yılda bu 135 projenin tamamının ya hayata geçirileceğini yada yapımlarına başlanılacağını vurguladı.

PARTİ TEŞKİLATINA ÖZEL TEŞEKKÜR

Ak Parti İzmir Milletvekili Torbalı’nın çalışkan evladı Mahmut Atilla Kaya’nın Ankara’ya  ulaştırılan bütün projeleri sahiplenerek sonuca ulaşmasında  büyük katkıda bulunduğunu vurgulayan  Başkan Görmez “  Sayın Kaya başta olmak üzere, İlçe Başkanıma, kadın kolları, gençlik kolları başkanıma,  beni  hiç yalnız bırakmayan Belediye meclis üyelerime, teşkilatımızın bütün mensuplarına, bize güvenen ve hep yanımızda olan Torbalı halkına  teşekkür ederim”  dedi.

16 Mart 2017 1:26

Ekim 25 @ 10:00 - 17:00