BAŞKAN GÖRMEZ’DEN ÇOCUKLARA SÖMESTR HEDİYESİ

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in  sömestr tatilindeki çocuklara karne hediyesi olan Pinokyo isimli tiyatro oyunu Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yüzlerce çocuk Carlo Collodi’nin ölümsüz eserinden sahneye uyarlanan oyunu izlemek için aileleriyle birlikte Belediye kültür Merkezi’ne akın etti.

Komik ve eğlenceli sahnelerden oluşan ve ücretsiz olarak izlenebilen oyun Torbalılı çocuklardan tam not aldı. Salonda bulunanlar 3 seans halinde sahnelenen Pinokyo’yu alkışlar ve kahkahalar eşliğinde izlediler. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez  dünyaca ünlü robot sirki de sömestr tatili başlangıcında ilçedeki çocuklarla buluşturmuştu.

BAŞKAN GÖRMEZ “İNŞALLAH SENEYE DE OLACAK”

Sömestr döneminde ilçedeki çocuklara karne hediyesi olarak 2 önemli etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Gerek robot sirk gerekse Pinokyo’nun tiyatro uyarlaması çocuklarımızın aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Onların sömestr tatillerine ayrı bir renk kattı. İnşallah önümüzdeki sene de bu tür sosyal ve kültürel aktivitelerle buluşturacağız. Onların mutluluğu bizim de mutluluk kaynağımız oluyor” dedi.

02 Şubat 2018 9:18