BAŞKAN GÖRMEZ, KURAN TALEBELERİNİ DİNLEDİ

Torbalı Belediyesi ,İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaz Kuran kurslarının tamamlanmasıyla ilgili olarak ortaklaşa bir etkinlik düzenlediler.

Ertuğrul Mahallesi’ndeki Mümin Mesci Caminde düzenlenen etkinliğe ; Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun katıldı. 300’e yakın Kuran Kursu talebesi ile gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar kendilerini dinleyenlere Kuran’ı Kerim’den sureler okudular; ilahiler söylediler. Kuran’ı Kerim okuyan çocukları ilgiyle dinleyen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez çıkışta çocuklara kendi elleriyle ikramda bulundu. Yaz Kuran kurslarını tamamlayan miniklere lokum ve şeker ikram eden Başkan Görmez onların sevinçlerine ortak oldu.
Başkan Görmez “İslam barış ve hoşgörü dinidir; Kuran bunu öğütler

Günümüzde emperyalist şer odaklarının Müslüman dünyayı birbirine kırma stratejisi güttüklerine değinen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez “ Çocuklarımızın dinimizin ana kaynağı olan Kuran’ı Kerim’i okumaları ,öğrenmeleri ve anlamaları çok önemli. Dinimizin güzelliklerini İslamiyet’in asıl kaynağı olan Kuran’ı Kerimden tanıyabilirler. İslam barış ve hoşgörüyü öğütler. Çocuklarımızın bu mesajları iyi algılamaları geleceğimiz açısından büyük önem arz ediyor” dedi.

16 Ağustos 2017 2:19

AĞUSTOS – EYLÜL 2016