BAŞKAN GÖRMEZ KADIN ÇALIŞANLARLA BULUŞTU

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin farklı birimlerde çalışan bayanlarla bir araya geldi. Belediyede çalışan bayanlarla, Torbalı Belediyesi meclis salonunda buluşan Görmez’e eşi Arzu Görmez de eşlik etti. Tüm bayanların 8 Mart’ını kutlayarak onlara çeşitli hediyeler veren Başkan  Görmez, “Birimlerimizde görev alan, çeşitli kademelerde sorumluluk, yöneticilik üstlenmiş ve bunu başarıyla yerine getiren kadınlarımızın performansından memnunum. Torbalı Belediyesi kadınlarımızla daha güçlü. Başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Torbalı Belediyesi 8 Mart’ı dolu dolu kutladı

Torbalı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü anlamına uygun olarak kutladı. Torbalı Belediyesi tarafından son yıllarda yaygınlaşan ve binlerce kadının hayatını tehdit eden meme kanseri ile alakalı olarak bir panel düzenlendi. Tınaztepe Özel Torbalı Tıp Merkezi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan panele konuşmacı olarak ,Operatör Doktor Suna Güzel Doğan ve Kadın doğum Uzmanı Nigar Kırımlı katıldı.  Ayrıca ,35 yaş üzeri katılımcılara ücretsiz olarak mamografi testi uygulandı.

13 Mart 2017 1:06