BAŞKAN GÖRMEZ HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Torbalı Belediyesi tarafından yaptırılan Huzurevi’ni ziyaret eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, burada kalan vatandaşlarla görüştü.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, içinde bulunduğumuz Yaşlılar Haftası dolayısıyla Torbalı’daki Huzurevi’ni ziyaret etti.

Eşi Arzu Görmez ile birlikte huzurevi sakinleriyle buluşan Başkan Görmez’e ilgi yoğundu. Huzurevi sakinleri, ilçedeki Huzurevi binasını tamamlayarak hizmete açan Başkan Görmez’e teşekkürlerini ilettiler. Yaşlıların hatırını sorup onlarla sohbet eden Başkan  Görmez uzun süre binada kalarak yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Görmez, 21 Mart Down Sendromluları Farkındalık Günü olması dolayısıyla da bir grup çocukla bir araya geldi.

“YAŞLILARIMIZI HER GÜN HATIRLAMALIYIZ”

Toplumsal hayatımızda, yaşam biçimimizde, dini inancımızda, geleneklerimizde, kültürümüzde,  ahlaki değerlerimizde, yaşamın bütün alanlarında yaşlılara saygı göstermenin vazgeçilmez bir prensip olduğunu vurgulayan Başkan Görmez, “Biz büyüklerimizi sadece belli günlerde değil bir ömür boyu saygı ile anmalı, selamlamalıyız. Yaşlısına hürmet etmeyen yaşlısına destek olmayan hiçbir toplum ayakta kalamaz. Devletimiz sağ olsun, bu güzel mekanda bütün imkanları seferber ederek yaşlılarımıza bakmakta. Biz de Torbalı’da Belediye olarak her zaman yaşlılarımızın yanında olduk”dedi.

22 Mart 2018 11:00