AK PARTİ’DEN ‘BİRLİK VE BERABERLİK’ SAHURU

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık yüzlerce partiliyle  sahurda buluştu.

Milletvekili listeleri açıklandıktan sonra Torbalı’da bir araya gelen AK Parti teşkilatı, ilçe halkı ile beraber sahur yaptı. Düzenlenen sahurun ana teması ise birlik ve beraberlik oldu. Sahura her kesimden binlerce vatandaş katıldı

TORBALI AK Parti İlçe Teşkilatı yine önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Milletvekili listelerinin açıklanmasının ardından Torbalı’da bir araya gelen teşkilat üyeleri, ilçe halkı ile beraber sahur yaptılar. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık ve ilçe yönetiminin katıldığı sahura, MHP İlçe Başkanı Muhammet Oral ve yönetimi de katıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı sahurda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

GÖRMEZ, “TORBALI’MIZIN EVLADI, TEŞKİLATIMIZIN GURURU ATİLLA KAYA KARDEŞİM”

SAHURUN açılış konuşmasını Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez gerçekleştirdi. Başkan Görmez, “Ramazan ayının birleştirici gücü ile bu gece burada bir araya geldik. Bu birlik ve beraberliğimizin bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Milletvekili listelerimiz bugün açıklandı, Torbalı’mızın evladı, teşkilatımızın gururu Atilla Kaya kardeşimiz yine 2. sıradaki yerinden aday gösterildi. Torbalı halkı her zaman olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de ülkemize, milletimize, milli ve manevi değerlerimize, partimize, teşkilatımıza sahip çıkacaktır.” şeklinde konuştu.

ŞENGÜL, “BAĞIMSIZLIK MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, etkinliğe gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben buraya gelirken 50-100 kişi ile sahur yapacağımızı sandım ama maşallah Torbalı yine bizi şaşırttı. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadı. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Milletvekili listelerimiz ve Atilla Kaya kardeşimizin adaylığı Torbalı’ya hayırlı olsun. Şimdi önümüzde çok önemli bir seçim var. Bildiğiniz gibi Cumhuriyetimiz 1923’te kuruldu ama bağımsızlık mücadelemiz devam ediyor. İnşallah sizlerin desteği ile 24 Haziran’da bağımsızlık mücadelemizi tamamlayacağız. Bizleri aşağılayan, bunlar çiftçidir, işçidir, köylüdür, cahildir deyip tepeden bakanlara hak ettikleri cevabı 24 Haziran’da sandık sonuçları ile vereceğiz” şeklinde konuştu.

KAYA, “TBMM’DE BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEDİM”

Sahur programında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Bugüne kadar TBMM’de sizleri, başınızı öne eğdirmeden temsil ettim. Başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatımız bize bir kez daha görev verdi. Türkiye için son derece önemli bir eşikteyiz. Şu an ilçe başkanı ve yöneticilerinin de aramızda olduğu Milliyetçi Hareket Partisi ile cumhur ittifakını kurduk. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. AK Parti olarak Torbalı’yı örnek ve model ilçe olarak gördük. Özellikle son 4 yılda belediyemiz ile beraber Torbalı’ya önemli hizmetlerde bulunduk. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetten çok daha fazlasını şu 4 yılda gerçekleştirdik. Gerek belediye olarak yerelde, gerekse hükümet olarak Ankara’da bu hizmetlerimizin aratarak devam etmesi için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

22 Mayıs 2018 3:59

Ekim 19 @ 20:00 - 22:00